HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir ilk daha

Düzenleyen: /
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir ilk daha
Erdoğan, Haber

GÜNDEM Haberleri

Beş günlük Latin Amerika ziyareti için Şili'ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan için Türkiye'den zırhlı makam aracı gönderildi. Erdoğan, gittiği ülkelerde bu aracı kullanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şili Devlet Başkanı Michelle Bachelet tarafından resmi törenle karşılandı.

Resmi ziyaret için Şili'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan için La Moneda Sarayı'na gelişinde resmi tören düzenlendi. Devlet Başkanı Bachelet tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tören kıtasını denetlemesinin ardından Türk ve Şili milli marşları dinlenildi. Tokalaşarak basına poz veren Erdoğan ve Bachelet, daha sonra heyetlerini birbirine tanıttı.

Erdoğan ve Bachelet, baş başa ve heyetler arası gerçekleştirecekleri görüşmeler için La Moneda Sarayı'na geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir ilk daha

Şili Büyükelçisi Naciye Gökçen Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a brifing verdi. Erdoğan, Türkiye'den götürülen zırhlı makam aracını kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurtdışında dünyanın önemli liderleri gibi korunuyor. Milliyet'te yer alan habere göre, ABD Başkanı Barack Obama ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yurtdışı gezilerine makam aracını götürme uygulaması Erdoğan için de başlatıldı. 

Yeni uygulama Erdoğan'ın güvenliğine yönelik yeni ve önemli değişikliklere gidildiğinin göstergesi oldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...