Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayrampaşa'da çevik kuvvete hain saldırı! (Son durum)

Düzenleyen:
Bayrampaşa'da çevik kuvvete hain saldırı! (Son durum)

GÜNDEM Haberleri

Bayrampaşa'da iki terörist Çevik Kuvvet'e el bombası attı

İstanbul Bayrampaşa’daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne el bombası atılıp ateş açıldı. Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, teröristler bir binada sıkıştırıldı. Polis, saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edilen iki kişinin bir binada saklandığını belirledi. Bina polis tarafından abluka altına alındı. Öte yandan, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde bir şüpheli araç üzerinde inceleme yapılıyor. Bayrampaşa’daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Çevik kuvvet otobüsü emniyet binasından çıkarken, saldırganlar, ilk önce uzun namlulu silahlara otobüse ateş ediyorlar, ardından da el bombası atıyorlar.
Bayrampaşa'da çevik kuvvete hain saldırı! (Son durum)
OLAY YERİNE MÜZAKERECİ POLİS İSTENDİ
Bayrampaşa’da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne uzun namlulu silah ve el bombasıyla yapılan saldırı üzerine olay yerine müzakereci polis istendi. İki kadın saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Bayrampaşa'da çevik kuvvete hain saldırı! (Son durum)
İSTANBUL VALİSİ OLAY YERİNDE

İstanbul Valisi Vasip Şahin saldırının hemen ardından olay yerine gitti.  Vali Şahin, bilgi alıp incelemelerde bulundu...Bayrampaşa’da Çevik Kuvvet Şube Mürdürlüğü’ne uzun namlulu silahla yapılan saldırıyla ilgili polis ekiplerinin çalışması sürüyor. Bu sırada İstanbul Valisi Vasip Şahin olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olayı gerçekleştiren kadınların yakalanması için ise polis helikopterinin havadan destek verdiği görüldü.
Bayrampaşa'da çevik kuvvete hain saldırı! (Son durum)
SALDIRGANLARIN SIKIŞTIRILDIĞI BİNADA SİLAH SESLERİ 
Bayrampaşa'da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne el bombalı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen şüphelilerin sıkıştırıldığı binadan silah sesleri yükseliyor. 
Çevik kuvvete yapılan saldırının ardından iki kadın terörist Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi Nur Sokak'ta polis tarafından kıstırıldı. Polis ekipleri operasyona başlarken, binanın bulunduğu binadan silah sesleri yükseliyor. Operasyona polis helikopteri de havadan destek veriyor. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...