Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması süreci

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması süreci

GÜNDEM Haberleri  / AA

Milletvekilleri hakkındaki fezlekeler, TBMM Başkanlığına ulaştıktan sonra gelen kağıtlar listesinde yayınlanıyor, Karma Komisyon ile TBMM Genel Kurulunda görüşüldükten sonra sonuçlanıyor.

Milletvekilleri hakkındaki fezlekeler, TBMM Başkanlığına ulaştıktan sonra gelen kağıtlar listesinde yayınlanıyor; Anayasa ve Adalet komisyonları üyelerinden kurulu Karma Komisyon ile TBMM Genel Kurulunda görüşüldükten sonra sonuçlanıyor. Adalet Bakanlığının, son yaşanan terör olaylarından sonra, HDP Eş Genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile milletvekilleri Selma Irmak, Sırrı Süreyya Önder ve Ertuğrul Kürkcü hakkında "dokunulmazlıkların kaldırılması" istemiyle Başbakanlığa sunduğu fezlekeler, milletvekili dokunulmazlığı konusunu gündeme getirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, "Meclis'e gönderilmesi rutin bir işlem" dediği fezlekelerin TBMM Başkanlığına sunulması bekleniyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...