Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursa polisi alarma geçti

Bursa polisi alarma geçti

GÜNDEM Haberleri

Ankara'da yaşanan bombalı saldırı Bursa polisini alarma geçirdi. Ekipler şehir merkezlerindeki kalabalık noktalarda geniş çaplı güvenlik önlemi alırken şehir girişi ve çıkışlarında kapsamlı uygulamalar yaptı.

Ankara'da akşam saatlerinde yaşanan, çok sayıda kişinin ölmesine ve yaralanmasına sebep olan hain saldırı Bursa polisini alarma geçirdi. Merkez Osmangazi ilçesindeki kent meydanında park halinde araçları bölgeden uzaklaştıran polis ekipleri benzer şekilde kalabalık olan merkezlerde geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Öte yandan şüpheli araçlar üzerinde de şehrin giriş ve çıkışlarında kapsamlı uygulamalar başlayan ekipler çok sayıda aracı durdurdu. Durdurulan araçlar didik didik aranırken araçlarda bulunan kişilere üst araması ve kimlik sorgulaması yapıldı. Polis ekipleri, şüpheli olabilecek illere ait plakalı araçlara kapsamlı arama yapmadan geçit vermedi. Yapılan uygulamalar neticesinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmazken emniyet yetkilileri tedbirlerin süreceğini bildirdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...