Bombalı saldırıda ilk ipucu

Düzenleyen: / Kaynak: Akşam
Bombalı saldırıda ilk ipucu

GÜNDEM Haberleri  / Akşam

Kızılay'da 37 kişinin hayatını kaybettiği, 125 kişinin ise yaralandığı terör saldırısından saatler önce, PKK yanlısı Cahit Storm adlı hesaptan, "Ankara'da temizlik var" paylaşımı yapıldığı ortaya çıktı.

Twitter'da terör örgütü PKK yanlısı Cahit Storm adlı hesaptan 13.05'te paylaşılan "Ankara'da temizlik var" başlıklı mesaj, kanlı saldırıyı kimin yaptığına ilişkin ilk ipucunu veriyor.
Akşam'ın haberine göre PKK terör örgütü yanlısı Cahit Storm takma adlı bir kişinin Twitter'da saat 13.05'te paylaştığı "Ankara'da temizlik var" mesajı, dikkatleri yine kanlı örgüte yöneltti. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin de 11 Mart'ta sitesinden vatandaşlarını terör saldırısına karşı uyarması dikkati çekti. Uyarıda "Bahçelievler'deki Türk hükümetine ait bina ve lojmanlara potansiyel bir terörist saldırı olabileceğine yönelik istihbari bilgi olduğu" ifadesi dikkati çekti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...