Sınırda 1'i terörist 4 kişi yakalandı!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Sınırda 1'i terörist 4 kişi yakalandı!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yasa dışı yollardan Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan biri terör örgütü PKK/PYD mensubu 4 kişi yakalandı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yasa dışı yollardan Suriye'den Türkiye'ye girme teşebbüsünde bulunan biri terör örgütü PKK/PYD mensubu 4 kişinin yakalandığı bildirildi. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Çukurca Jandarma Komutanlığınca alınan duyum üzerine dün ilçede Belat Mahallesi mevkisindeki mağarada arama gerçekleştirildi. Mağarada 16 kalaşnikof, bu silaha ait 63 şarjör ve 2 bin fişek, 4 M-1 (Mavzer) marka piyade tüfeği ve 3 LMGK marka makineli tüfek ve bir tambura, M-16 marka tüfeğe ait 740 fişek, G-3 marka tüfeğe ait 2 şarjör ile 34 fişek ele geçirildi.
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yasa dışı yollardan Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan biri terör örgütü PKK/PYD mensubu 4 kişi yakalandı.
Şüphelilerin üzerindeki çantadan çıkan 2 kalaşnikof, 2 şarjör ve 45 fişeğe el konuldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...