Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bombalı araç alarmı! Polis teyakkuzda

Düzenleyen:
Bombalı araç alarmı! Polis teyakkuzda

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü il merkezi ve ilçelerde bombalı araç alarmına geçti. Bombalı araç ile saldırı istihbaratını alan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tüm birimlerine gönderdiği plakalar üzerinde duyarlı olunmasını istedi.

Edinilen bilgiye göre, teröristler tarafından patlatılmak üzere Diyarbakır merkez ve ilçelerinde bombalı araçların olduğu istihbaratını alan emniyet müdürlüğü tüm birimlerini bu araçlara karşı uyardı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nden bütün birimlere gönderilen yazıda teröristler tarafından patlatılmak üzere il merkezi ve ilçelere gönderilen 21 VD 260, 21 DR 725, 12 AL 223 ve 31 UH 934 araçların bomba yüklü olabileceği bildirildi. Bu araçların görüldüğü yerde kontrollü bir şekilde durdurulmasının talep edildiği yazıda, araçlar üzerinde tüm ekiplerin duyarlı olması istendi. 

Bombalı araçların olduğu istihbaratı üzerine Diyarbakır merkez ve tüm ilçelerde geniş kapsamlı çalışmaların başlatıldığı bildirildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...