Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Canlı bomba şüphesi! Üniversite öğrencisinin evine baskın

Düzenleyen:
Canlı bomba şüphesi! Üniversite öğrencisinin evine baskın

GÜNDEM Haberleri

Karabük'te Ağrılı üniversite öğrencisi H.Ç'nin evine şafak baskını düzenlendi. Ağrılı öğrenci canlı bomba şüphesiyle gözaltına alındı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, sabah saatlerinde operasyon yapıldı. YPG sempatizanı olduğu iddia edilen bir kişi, 100. Yıl Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alındı.

EVİ BASILDI

Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlerde kendisini canlı bomba olarak patlatacağı bilgisine ulaşan ekipler, üniversite öğrencisi H.Ç.'nin evine baskın düzenledi.

AĞRILI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ

Ağrı nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen H.Ç.'nin üniversitede birinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

BİLGİSAYARINA EL KONULDU

Fiziki takip sonrası düğmeye basan ekipler sabah 07.00 sıralarında gözaltına aldıkları H.Ç. ile birlikte bir adet bilgisayara da el koydu.

H.Ç. Karabük Emniyet Müdürlüğü'ne getirilirken, TEM ekiplerince sorgusu devam ediyor.

SİİRT'TE SANSASYONEL EYLEM HAZIRLIĞINDAKİ İKİ TERÖRİST TUTUKLANDI

Siirt'te terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, sansasyonel eylem hazırlığındaki 2 terörist tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan M.A. ve M.E'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, "terör örgütü PKK/KCK üyesi olmak" suçundan tutuklandı.

Teröristlere yardım ve yataklık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan S.A. isimli kadın ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

DÜN GÖZALTINA ALINMIŞLARDI

Siirt'te, Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince dün düzenlenen operasyonda, örgütün kamplarında aldıkları eğitimin ardından geldikleri kentte sansasyonel eylem hazırlığında oldukları tespit edilen M.A. ve M.E. ile teröristlere yardım ve yataklık yaptığı iddiasıyla S.A. isimli kadın gözaltına alınmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...