Diyarbakır polisi Nevruz teyakkuzuna geçti

Düzenleyen:
Diyarbakır polisi Nevruz teyakkuzuna geçti

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da yarın kutlanması planlanan Nevruz için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Emniyet ekipleri güvenliği sağlamak için teyakkuza geçti.

Diyarbakır'da yarın kutlanması planlanan Nevruz için hazırlıklar sürerken polis ekipleri kutlama alanı için teyakkuza geçti. 5 arama noktasının kurulduğu alanda, dün gece sahne üzerinde bulunan terör örgütüne ait fotoğraflar polisler tarafından kaldırıldı.

KUTLAMA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Diyarbakır'da Demokratik Toplum Kongresi tarafından organize edilen Nevruz kutlamasının hazırlıkları sürüyor.

Diyarbakır polisi Nevruz teyakkuzuna geçti

EMNİYET TEYAKKUZA GEÇTİ

Merkez Bağlar ilçesinde bulunan Nevruz Parkı'nda yapılacak olan kutlamalar için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü teyakkuza geçti.

Diyarbakır polisi Nevruz teyakkuzuna geçti

ATEŞ İÇİN BİR TON ODUN GETİRİLDİ

Zırhlı araçların konuşlandırıldığı alanda, çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Temizlik çalışmalarının sürdüğü alanda yakılacak olan ateş için bir ton odun getirildi.

Diyarbakır polisi Nevruz teyakkuzuna geçti

4 BİN 500 KİŞİ ÖNLEM ALACAK

Nevruz tertip komitesi yetkililerinden edinilen bilgilere göre alanda 100 erkek ve kadın olmak üzere 200 seyyar lavabo kuruldu. Parti üyeleri, zabıta ve polis ekiplerinin aralarında olduğu 4 bin 500 kişi ise alanda güvenlik önlemi alacak. 5 arama noktasının kurulduğu alanın çevresi ise bariyerler tarafından çevrildi.

Diyarbakır polisi Nevruz teyakkuzuna geçti

ÖRGÜTE AİT FOTOĞRAFLAR İNDİRDİ

Nevruz kutlamalarının yapıldığı alana dün gece polis ekipleri giriş yaptı. Mahkeme kararıyla alana giren polisler, terör örgütüne ait fotoğrafları tespit etti. Ekipler, incelemenin ardından terör örgütüne ait olan fotoğrafları indirdi. Alanın güvenliğini alan polis ekiplerinin zırhlı araçlarla bekleyişi sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...