Nusaybin'de patlama sesleri durmuyor, işte son durum!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Nusaybin'de patlama sesleri durmuyor, işte son durum!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde başlatılan operasyon devam ederken, ilçeden sık sık silah ve patlama sesleri duyuldu. İşte son durum...

Nusaybin İlçesi'nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyon devam ederken, ilçeden sık sık silah ve patlama sesleri duyuldu. Nusaybin'de 14 Mart tarihinden itibaren uygulanan sokağa çıkma yasağı kapsamında, jandarma ve polis özel harekat timinin ortak yürüttüğü operasyonlarda, son 4 gün içerisinde 10 güvenlik görevlisi şehit olurken, 14 güvenlik görevlisi de yaralandı. Operasyonlarda dün ve önceki gün 10 PKK'lı ölü ele geçti. Sokağa çıkma yasağının başladığı ilk günden bu yana etkisiz hale getirilen PKK'lıların sayısı 42'ye yükseldi. Bu süre içerisinde 123 yapımı patlayıcı etkisiz hale getirildi. Bu sabah saatlerinden itibaren ilçenin Abdulkadir Paşa ve Fırat mahallelerinde yoğun patlama ve silah sesleri duyuldu. Dün geceden bu yana iki mahallede tespit edilen PKK hedefleri ile patlayıcı tuzaklanmış hendek ve barikatlara yönelik top atışı devam ediyor. Mahallelerden şiddetli patlama ve silah sesleri yükseliyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...