THY'den Brüksel saldırısı açıklaması

Düzenleyen:
THY'den Brüksel saldırısı açıklaması

GÜNDEM Haberleri

THY Brüksel Müdürü Veysel Serdar saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'saldırıda, yolcularımız ve mürettebatımız zarar görmedi' dedi.

THY Brüksel Müdürü Veysel Serdar, havaalanındaki saldırıda Türk yolcu ve mürettebatın zarar görmediğini söyledi.

"KİMSENİN BURNU DAHİ KANAMADI"
Serdar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Saldırı anında 08.05'te kalkacak olan TK 1942 uçağımız aprondaydı. İstanbul'a gidecek olan uçakta biri bebek toplam 119 yolcu vardı. Saldırı sonrası, mürettebat ve yolcular güvenli bölgeye götürüldü. Yolcularımız ve mürettebatımız zarar görmedi. Kimsenin burnu dahi kanamadı" dedi.
Öte yandan THY, daha sonraki uçuşlarda halihazırda bileti olanları çevredeki diğer havaalanlarına yönlendiriyor.
Belçika'nın başkenti Brüksel'de bu sabah Zaventem Havalimanı'nda ve Maelbeek metro istasyonunda düzenlenen terör saldırılarında en az 34 kişi öldü, 100'den fazla kişi yaralandı.
Saldırılardan sonra terör tehdidi seviyesi en üst düzeye çıkarıldı, havaalanı boşaltıldı, tüm seferler iptal edildi ve metro istasyonları kapatıldı.
Belçika Başbakanı Charles Michel, saldırılardan sonra yaptığı ilk açıklamada, soğukkanlı olunması ve dayanışma içinde davranılması çağrısında bulundu.
Saldırılardan sonra birçok Avrupa ülkesinde alarma geçildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...