HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Manisa'da terör operasyonu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Manisa'da terör operasyonu
Manisa, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından bu sabah PKK’nın şehir yapılanması KCK’ya yönelik dün gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 12 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.

Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde bulunan illerde terör örgütüne yönelik yapılan başarılı operasyonların engellenmesi için PKK/KCK terör örgütü yöneticileri ve diğer unsurların eylemleri başta metropol iller olmak üzere ülke genelinde yaymaya çalıştığı bilgisi üzerine Manisa’da çeşitli tarihlerde kanunsuz gösteri ve yürüyüş düzenleyerek terör örgütünün propagandasını yapan 12 şahsa yönelik operasyon yaptı. Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından yapılan eş zamanlı operasyonda, haklarında yakalama kararı bulunan C.B., M.B., M.Y., O.B., M.B., Ü.U., Y.Ç., M.D. ve A.Ü., E.A.,Y.A. ve M.G. isimli şahıslar gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, sabah erken saatlerde sağlık kontrolünden geçirildi. 
Şahısların evlerinde yapılan aramalarda el koyma ve yasaklama kararı bulunan aylık siyasi kültürel Özgür Halk dergileri, 68 adet 7,65 çapında tabanca mermisi ve mermilere ait 2 boş şarjör, 26 av tüfeği fişeği, el koyma ve yasaklama kararı bulunan Yeni Demokratik Ulus isimli dergi, el koyma ve yasaklama kararı bulunan terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın yazmış olduğu Bir Halkı Savunmak isimli kitap ve örgütsel dokümanların yer aldığı not defterleri ve ajandalar ile suç unsurları olabileceği değerlendirilen dijital materyaller ele geçirilmişti. 
Şahısların emniyetteki sorguları devam ediyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...