Sanatçılarla dostane bir meclis!

Düzenleyen:
Sanatçılarla dostane bir meclis!

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde kültür ve sanat dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya geldi.

Başbakanın kızı Sefure Davutoğlu’nun da katıldığı “Dostlar Meclisi” yemeği öncesinde sanatçılar, son dönemlerde artan terör saldırılarına karşı dayanışma ve birlik mesajları verdi. Ünlü oyuncu Ediz Hun, “Zor günlerde, gençlerimizi yitirmekte olduğumuz günlerde birbirimizi sevgiyle, bağlılık içinde kucaklamamızın önemini vurgulamak üzere, destek vermek için buradayım” dedi. Yemekli toplantıda kültür ve sanatın yanı sıra ülke gündemi de ele alındı. Davetlilerden Yavuz Bingöl, 4,5 saat süren etkinlikten çıkarken yaptığı açıklamada, kültür ve sanat eserlerinde telif hakları konusunda herkesin fikrini söylediğini, bunun dışında terör meselesinin konuşulduğunu ifade etti. Bingöl, “Teröre karşı ortak bir tavır geliştirmek ve sanatın gücüne inanmak gerektiği, siyasetin yapacaklarının dışında sanatın da yapacağı işler olduğu konuşuldu” bilgisini verdi. Serdar Ortaç da, toplantının çok verimli geçtiğini söyledi. Yemeğe katılan ünlü isimlerden bazıları şunlar: Ediz Hun, Yavuz Bingöl, Şafak Sezer, Ferhat Göçer, Serdar Gökhan, Necati Şaşmaz, Osman Sınav, Perihan Savaş, Tan Sağtürk, Serdar Ortaç, Gani Müjde, Garo Mafyan, Engin Altan Düzyatan, Hasan Kaçan. 
Sanatçılarla dostane bir meclis!
Sanatçılarla dostane bir meclis!
Sanatçılarla dostane bir meclis!
Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde kültür ve sanat dünyasının önde gelen isimleri, Dostlar Meclisi’nde bir araya geldi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...