Denizli'de hastane inşaatında göçük, 2 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Denizli'de hastane inşaatında göçük, 2 kişi hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

​ Denizli'nin Çivril ilçesinde yapımı süren devlet hastanesinin drenaj çukurunda meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 işçi yaşamını yitirdi.

Çivril kaymakamlığı görevine vekalet eden Çal Kaymakamı Selami Korkutata, AA muhabirine, Yenimahalle'de yapımı süren devlet hastanesinin kanalizasyon borularının döşenmesi için açılan yaklaşık 5 metre derinliğindeki çukurda toprak kayması meydana geldiğini söyledi. Soner Aslan (46) ve Yaşar Sarıkaya'nın (30) toprak altında kaldığını kaydeden Korkutata, 2 işçinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

- İşçilerin yakınları fenalaştı
Bölgeye sevk edilen AFAD ve Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, toprak altında kalan işçilere ulaşmak için çalışma başlattı. Çalışmalar sonrası işçiler Aslan ve Sarıkaya'nın cesetleri toprak altından çıkarılarak Çivril Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Olayı duyarak inşaat alanına gelen işçilerin yakınları fenalaştı.

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, olay yerine giderek ekiplerden bilgi aldı, çalışmaları takip etti.

Güven, yaptığı açıklamada, olayın kendilerini derinden üzdüğünü dile getirdi. İki işçinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirten Güven, "Çok üzüldük. İlçemize güzel bir tesis yaparken yaşanan olay hepimizin moralini bozdu. Ölen arkadaşlarımıza rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...