Artık tünellerden başlarını çıkaramıyorlar

Düzenleyen:
Artık tünellerden başlarını çıkaramıyorlar

GÜNDEM Haberleri

Güvenlik güçleri, tünelden sızmaya çalışan 5 PKK’lıyı önce görmezden geldi, tünelin sonu görününce de enseledi.

Temmuz ayından bu yana 3700 kayıp veren PKK, son günlerde daha temkinli hareket ediyor. Operasyon sonucu sıkışan teröristler, güvenlik güçleriyle karşı karşıya gelmemek için kazdıkları tünellerden başını çıkaramıyor. Güvenlik güçleri, Dize Mahallesi’nde 5 teröristin binalar arasında kazdıkları tünellerden saldırı yapmak için sızmaya çalıştığını tespit etti. Ancak durumdan habersizmiş gibi davranan güvenlik güçleri, “sızma ve saldırı” için gelen terörist grubun hain planını boşa çıkardı. Güvenlik güçlerinin “teslim olun” çağrısına ateşle karşılık veren 5 terörist, çıkan çatışmada öldürüldü. Böylelikle 29 günde etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 144’e yükseldi.
Şırnak’ta ise güvenlik güçlerinin sıkıştırdıkları PKK’lılar zaman zaman kaçma girişimlerinde bulunuyor. Ancak mahalle etrafını saran zırhlı araçlardan yapılan top atışı nedeniyle mahalle içlerine geri kaçan teröristler mühimmat sıkıntısı çekiyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...