Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Metrobüs cayır cayır yandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Metrobüs cayır cayır  yandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Topkapı’da Zincirlikuyu yönünde seyreden bir metrobüs, motorunda çıkan arıza nedeniyle alev alev yandı. Yangın söndürülürken, metrobüste yolcu bulunmaması olası bir faciayı önledi.

Edinilen bilgilere göre, Topkapı’da Zincirlikuyu yönüne seyreden bir metrobüs, motorunda çıkan bir arıza nedeniyle alev alev yandı. Yangın sebebiyle meydana gelen art arda patlamalar korkuya sebep oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri ise olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Alevler ise kısa sürede metrobüsü sardı. Kısa sürede olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri alev alev yanan metrobüse müdahale etti. Yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

Metrobüste yolcu bulunmaması ise olası bir faciayı önledi. Yangının söndürülmesinin ardından durdurulan metrobüs seferleri çift yönlü olarak yeniden başladı. Öte yandan, metrobüsün arızalı olduğu ve Edirnekapı’daki bakım garajına giderken yangın çıktığı öğrenildi.

Metrobüs cayır cayır  yandı
Metrobüs cayır cayır  yandı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...