Başbakan Davutoğlu: Mazbatalı terörist destekçileri çark etti

Düzenleyen:
Başbakan Davutoğlu: Mazbatalı terörist  destekçileri çark etti

GÜNDEM Haberleri

HDP’lilere ‘dokunulmazlık’ eleştirisi yapan Davutoğlu, “Teröristin taziye çadırında meydan okuma provaları yapanlar şimdi yine güya barışçıl görünmeye başladı” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakınlarının İstihdam Kurası Töreni’nde konuştu, dokunulmazlıklar üzerinden HDP’lilere yüklendi. Terör operasyonlarına yönelik kararlılık vurgusu da yapan Davutoğlu, konuşmasında şu mesajları verdi: “Terör örgütü adına konuştuğu halde meşru siyaset sahnesinde rol almaya çalışanlar var. Bütün bunlar da hak ettikleri neyse onu görecekler. İşte bu anlayışla TBMM’de milletvekilleri harekete geçti. Biz dokunulmazlıkların kaldırılması değişikliğini Meclis’e sunduğumuz andan itibaren üslupları değişmeye başladı. Terör odaklarının mazbatalı temsilcileri hemen çark etmeye başladı. Yakasındaki TBMM rozetiyle çukur başında teröristin taziye çadırında meydan okuma provaları yapanlar şimdi yine güya barışçıl görünmeye başladı. Dün ‘Direniş kahramanca bir destan yazıyor. Hendek çukur diye küçümsemeye çalışanlar dönüp tarihe baksınlar’ diyenler bugün ‘Biz demokratik bir partiyiz ve şiddetin her türlüsünü reddediyoruz. Hendek savaşları kamu güvenliğini tehdit etti ve şiddeti tırmandı’ diyorlar. Bu millet sizin gerçek yüzünüzü gördü. Türkiyelileşmeyle başlayarak çukurları, barikatları savunan; canlı bomba taziyesine uzayıp giden yalan dolu hikayenizi artık kimse dinlemez.

“SON TERÖRİSTE KADAR...”
23 Temmuz’da verdiğimiz talimatın gereği olarak bu ülkenin bütün şehirleri, dağları, ovaları, son terörist temizleninceye kadar mücadelemiz kararlılıkla sürecek. Kimse bu mücadeleyi yarım bırakacağımız gibi bir kanaate sahip olmasın. Şehitlerimizin temiz kanları üzerinde yürüyen bu kararlı mücadele mutlaka neticeye ulaştırılacak. Bu piyonlar, bu hainler mutlaka durdurulacaktır. Sürdürdüğümüz kararlı mücadeleyle kısa sürede ülkemizi bu terör belasından kurtaracağız. Şehit yakınları da gaziler de her zaman hükümetimizi, devletimizi yanlarında bulacak.”
Başbakan Davutoğlu: Mazbatalı terörist  destekçileri çark etti
Bizim en kıymetlimizsiniz
Şehit ve gazi yakınlarıyla istihdam kurasında bir araya gelen Davutoğlu, “Onlar bize bu güzel vatanı emanet etti, bunun kıymeti ölçülemez. Aynı şekilde onların emaneti sizler de bizim en kıymetlilerimizsiniz. Hiçbir şehit yakınını mahcup ve muhtaç bırakmayacağız” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...