HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kalaşnikoflu suç makinesi İzmir'de yakalandı

Düzenleyen: /
Kalaşnikoflu suç makinesi İzmir'de yakalandı
Kalaşnikof, İzmir, Haber

GÜNDEM Haberleri

İki kişiyi öldüren, iki kişiyi yaralayan ve bir kadına tecavüz girişiminde bulunan firari İzmir'de yakalandı. Zanlı birkaç gün önce bir iş yerini kalaşnikofla taramıştı.

4 yıldır firari durumda olan ve iki kişiyi öldürdüğü, iki kişiyi yaraladığı ve bir de tecavüz girişimi iddialarıyla aranan Selman Özgün, İzmir'in Selçuk ilçesinde düzenlenen nefes kesen operasyonla yakalandı. Operasyonda, bir kalaşnikof, bir tabanca ve uyuşturucu maddelerde ele geçirildi.

ZANLI 2 KİŞİYİ ÖLDÜRMÜŞTÜ

Aydın'ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Mahallesi'nde, 2012 yılında tartıştığı telefon bayii işletmecisini bıçaklayıp babasını öldüren ve ardından da Nazilli Yeni Sanayi Sitesi'nde bir iş yerini uzun namlulu silahla tarayarak bir kişinin ölümüne neden olduğu iddia edilen cinayet zanlısı 52 yaşındaki Selman Özgün İzmir'de ortaya çıktı.

Bir de tecavüz girişimde bulunan ve dört yıldır her yerde aranan Özgün'ün Selçuk ilçesine bağlı Havutçulu Mahallesi'nde izine rastlayan güvenlik güçleri hemen bir operasyon düzenledi.

KALAŞNİKOFLA YAKALANDI

İzmir Jandarma Komutanlığı ve Selçuk İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, cinayet zanlısını ormanlık alanda kıstırdı. Zanlı, nefes kesen operasyonla ekipler tarafından yakalandı. Operasyonda ayrıca kalaşnikof, tabanca ve uyuşturucu maddelerde ele geçirildi. Gözaltına alınan şahısın ifade için Selçuk İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldüğü öğrenildi.

TAM BİR SUÇ MAKİNESİYDİ

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde dört yıl yıl önce bozuk telefon sattığı için tartıştığı telefon bayisini bıçaklayan, araya giren babasını öldüren, bir süre sonra ise tarlada çalışan A.V. adlı bir kadına tecavüze teşebbüsünde bulunan, kendisine müdahale eden kadının kocası H.V.'yi ise ağır yaraladıktan sonra izini kaybettiren suç makinesi Selman Özgün, birkaç gün öncede Nazilli ilçesinde oto-boya işleri yapan bir iş yerini kalaşnikof marka silahıyla taramıştı.

YAKALAMAK İÇİN ÖZEL EKİP KURULDU

Özgün, motorunun arkasındaki torbadan kalaşnikof marka uzun namlulu silahıyla 15 el ateş ederek, boya ustası olan 42 yaşındaki Bahri Öngörü'nün ölümüne ve 38 yaşındaki Murat Sarıkaya'nın da yaralanmasına sebebiyet vermişti. Olayın üzerinden uzun süre geçmesine rağmen güvenlik güçlerinin saldırganı yakalamak için başlattığı arama çalışması sonuç vermemişti. Birçok suçtan aranan zanlının yakalamak için Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği bünyesinde özel bir ekip kurmuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...