HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bordo berelilerilerden ağır darbe: 9 terörist öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bordo berelilerilerden ağır darbe: 9 terörist öldürüldü
Bordo Bereliler, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde dün başlatılan ve bordo berelilerin de katıldığı hava destekli geniş kapsamlı operasyonlar devam ederken, teröristlerle güvenlik kuvvetleri arasında çıkan çatışmalarda 9 PKK'lı terörist ölü olarak ele geçirildi.

Lice Kaymakamlığı'nca dün 16 köy kırsalında ilan edilen sokağa çıkma yasağı sürüyor. Özel Kuvvetler Komutanlığı ekiplerinin de katıldığı hava destekli operasyonlarda yerleri tespit edilen teröristler ateş altına alındı. Karadan da destek verilen operasyonlarda 9 terörist öldürüldü.

Çok sayıda asker indirildi
Giriş ve çıkışlara izin verilmeyen operasyon bölgesine çok sayıda asker helikopter ile indirildi. Operasyonların sürdüğü bölgede yer yer çatışmalar yaşanırken dumanların da yükseldiği öğrenildi.

Bordo berelilerilerden ağır darbe: 9 terörist öldürüldü
Sıkıştırılan teröristler bölgeye canlı kalkan çağrısı yaptı

Özel Kuvvetler Komutanlığı birliklerinin de destek verdiği geniş kapsamlı operasyonda sıkıştırılan teröristler, bölgeye canlı kalkan çağrısı yaptı. Operasyon bölgesinde alınan güvenlik önlemleriyle bölgeye sivillerin girmesi engellendi. Askerlerin olduğu bölgelere ise çok sayıda zırhlı araç sevk edildi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı operasyon çevresinde askerlerin bekleyişi sürerken helikopterlerin ise keşif uçuşu yaptığı bildirildi. Teröristlere yönelik operasyonlar bölgede aralıksız devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...