Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan anlamlı ziyaret

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan anlamlı ziyaret

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere gittiği Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de Acı Duvarı Anıtı’na çelenk bıraktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret düzenlediği Hırvatistan’da temaslarına başladı. Erdoğan, başkent Zagreb’deki Mirogoj Mezarlığı’nda bulunan Hırvatistan’ın Yugoslavya’ya karşı verdiği bağımsızlık mücadelesinde hayatını kaybedenler anısına yapılan Acı Duvarı Anıtı’na çelenk bıraktı. Ardından Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinde Grabar-Kitaroviç tarafından resmi törenle karşılanan Erdoğan, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından iki ülke arasında imzalanacak çeşitli anlaşmaların imza törenine katılacak. Erdoğan, imza töreninin ardından Hırvat mevkidaşı Grabar-Kitaroviç ile ortak basın toplantısı düzenleyecek. Erdoğan, daha sonra eşi Emine Erdoğan ile birlikte Grabar-Kitaroviç’in onuruna vereceği resmi akşam yemeğine iştirak edecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...