Canlı bomba saldırısının gerçekleştiği Ulu Cami'de dikkat çeken cenaze

Düzenleyen:
Canlı bomba saldırısının gerçekleştiği Ulu Cami'de dikkat çeken cenaze

GÜNDEM Haberleri

Bursa Ulu Cami'de, canlı bomba saldırısının düzenlendiği sırada, Bursa'nın tanınan iş adamlarından Gürcan Derin'in cenaze namazı olduğu öğrenildi.

Bursa Ulu Cami'nin bahçe kapısında düzenlenen intihar saldırısında dikkati çeken bir detay ortaya çıktı. Saldırının düzenlendiği esnada Bursa'nın tanınan iş adamlarından Gürcan Derin'in cenaze namazı olduğu ve bu nedenle 700'ü aşkın vatandaşın olay yerinde bulunduğu öğrenildi.

Bursa'da saat 17.25 sıralarında tarihi Ulu Cami'nin bahçesinde medyana gelen patlamanın canlı bomba saldırısı olduğu belirlendi. Saldırıda 13 vatandaş yaralandı, 25 yaşlarındaki kadın canlı bomba ise öldü.

BURSA'NIN TANINAN AİLESİNİN CENAZESİ VARDI

Saldırı esnasında cami avlusunda Bursa'nın tanınan ailelerinden vefat eden Gürcan Derin'in cenaze namazı olduğu öğrenildi. İkindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazı için kent genelinden 700'ü aşkın kişinin cami avlusunda toplanmış olduğu bildirildi.

BURSA'DA KUYUMCULUK YAPIYORLARDI

Derin ailesi Bursa'daki kuyumculuk ve gümüşçülük faaliyetleriyle tanınıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...