Sancaktepe saldırısında flaş gelişme!

Düzenleyen:
Sancaktepe saldırısında flaş gelişme!

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Sancaktepe’de askeri araca bombalı saldırıyla ilgili 8 kişinin gözaltına alındığı, gözaltına alınanlardan birinin de aracı bırakan kişi olduğu öğrenildi.

Sancaktepe'de dün düzenlenen saldırıya ilişkin 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında bombalı aracı bırakan teröristin de olduğu belirtiliyor. İstanbul Sancaktepe'de dün düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin 8 kişi gözaltına alındı.
Dün akşam saatlerinde Kara Havacılık Alay Komutanlığı'ndan çıkan askeri servis aracının geçişi sırasında, bomba yüklü aracın patlatılması sonucu 6'sı asker 8 kişi yaralanmıştı. Saldırı sonrası operasyon başlatan güvenlik güçleri, İstanbul'daki 70 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda, uzaktan kumandayla patlatılan bomba yüklü aracı bırakan teröristin de aralarında olduğu 8 kişi gözaltına alındı. Saldırı sonrası incelenen güvenlik kamerası kayıtlarında eşgali belirlenen teröristin kimliğine ilişkin bir açıklama ise henüz yapılmadı.  Olayla ilgili soruşturma çok yönlü devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...