Genelkurmay'dan çirkin nikah yorumlarına cevap: Vicdansızlık

Düzenleyen:
Genelkurmay'dan çirkin nikah yorumlarına cevap: Vicdansızlık

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın nikâh törenine katılmasına ilişkin bazı basın-yaygın organlarında yapılan tuhaf haberlere ve yorumlara tepki geldi.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Akar’ın komuta heyeti ile birlikte Hakkari Çukurca’da şehit düşen güvenlik görevlilerinin Ankara Kocatepe Camii’nde düzenlenen cenaze törenlerine katıldıkları ve ardından da İstanbul’da düzenlenen nikah merasimine devlet protokolü çerçevesinde iştirak ettikleri belirtildi. Nikâh davetine icabet edilmesine yönelik yapılan bazı haber ve yorumların insani ve vicdani olmaktan uzak olduğu belirtilen açıklamada, “Terörle mücadeleye yoğun bir şekilde devam ettiğimiz bu günlerde eleştiri ve yorumlarda insaflı ve yapıcı olunması, ayrıştırıcı dil kullanılmaması, ülkemizin ve aziz milletimizin birliği, beraberliği ve güvenliği açısından büyük önem arz etmektedir” denildi.

KİRLİ KAMPANYA

Yakın döneme kadar askeri kışkırtarak siyasete ayar vermeye kalkan malum medya, Akar’ın, Erdoğan’ın kızının nikahına katılmasına çıldırdı.  Cumhuriyet, Akar’ın istifasını istedi. Sözcü ise “Sarayın askeriymişsin, biz seni Atatürk’ün askeri sandık” şeklinde çirkin yorumlara yer verdi. 

Genelkurmay'dan çirkin nikah yorumlarına cevap: Vicdansızlık

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...