'Teröre arka çıkanlar şimdi tek tek kaçıyor'

Düzenleyen:
'Teröre arka çıkanlar şimdi tek tek kaçıyor'

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör konusuna değinerek, “Şehitler tepesi boş değil. Bunlarla mücadele, Allah’ın izniyle emin olun, er veya geç zaferle noktalanacaktır ve şu andaki günler bunların iyi günleridir” dedi.

Artvin’in Yusufeli ilçesinde halka hitap eden Erdoğan, konuşmasına vatandaşların Berat Kandili’ni kutlayarak başladı. Dokunulmazlıklarla ilgili anayasa değişikliği teklifinin mecliste kabul edilmesine değinen Erdoğan, “Dün parlamentoda milletin dediği olmuştur. Vatandaşlar ne diyordu, ‘Biz bu millete ihanet edenleri Türk milletinin parlamentosunda görmek istemiyoruz.’ Neticede bu oldu ve 376 milletvekilinin oyuyla bu iş gerçekleşti. Parlamentoya kesilmek istenen bileti parlamento ‘hayır’ dedi, bunun kararını yargı vermelidir ve yargıya gönderiyor. Hayırlı olacak inşallah” dedi. Terör örgütünün insanlıktan nasibini almamış olduğunu belirten Erdoğan, “Bunların desteklediği siyasi parti de, parlamentoda terör estirmeye başladı. Arabalarında silah taşıyanlar, tabutlarda silah taşıyanlar, şimdi Türkiye’den kaçmaya başladılar. Niye kaçıyorsunuz?” dedi. Erdoğan, Paralel Yapı’yı da eleştirerek, “Ben bu yapının içinde olan saf, temiz kardeşlerime sesleniyorum. Kardeşlerim, bu Paralel Devlet Yapılanması, bölücü terör örgütüyle omuz omuza dolaşıyor. Siz o saf kardeşlerim, bunların tabanı ibadet, ortası ticaret, tavanı ihanettir. Bunu böyle biliniz. Onun için de biz tek devletten asla sapmayacağız. Taviz de vermeyeceğiz ve bu topraklar üzerinde gözü olanlar, bunun bedelini çok ağır ödüyorlar, ödemeye de devam edecekler” diye konuştu. 

YENİ HAVAALANI MÜJDESİ

Operasyonların bitmeyeceğini ve sonuçlandırılacağını ifade eden Erdoğan, “Benim Güneydoğu’da, Doğu’da, ülkemizin değişik yerlerinde halkım, milletim huzuru yakaladığı ana kadar bu operasyonlar devam edecek. Yani milli birliğimiz, kardeşliğimiz asla bozulmayacak. Onun için Rabia’mızda ne var, hep beraber söyleyelim. Bütün Türkiye Yusufeli’nden duysun. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Fakat bunu gerçekleştirmek için bir şey daha yapmamız lazım. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” ifadesini kullandı. Yusufeli Barajı’nın 19 Mayıs 2019’da tamamen bitmiş olacağını bildiren Erdoğan, Artvin ile Yusufeli arasındaki Cankurtaran Tüneli’ne hazırlandıklarını ve yakında bunun da biteceğini ifade etti. Artvin’de eğitim ve sağlık alanında yapılan yatırımlara da değinen Erdoğan, “Şimdi yeni bir adım daha atıyoruz. Artvin-Rize bölge havalimanını yapıyoruz. Böylece Artvin’in uçağa ulaşımı çok daha rahat olacak” müjdesini verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...