Dünyanın ünlüleri cenazede buluşuyor

Düzenleyen:
Dünyanın ünlüleri cenazede buluşuyor

GÜNDEM Haberleri

ABD’de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden dünya ağır sıklet boks şampiyonu ve efsane isim Muhammed Ali’nin cenaze törenine birçok ünlü isim katılacak.

Muhammed Ali, yarındoğduğu Kentukcy eyaletine bağlı Lousville kentinde son yolculuğuna uğurlanacak. Efsane boksörün cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Ürdün Kralı Abdullah, Muhammed Ali’nin hayatını anlatan 2001 yapımı “Ali” adlı filmde boksörü canlandıran Will Smith, eski ABD Başkanı Bill Clinton, eski ağır sıklet boks şampiyonu Lennox Lewis, aktör Billy Crystal de katılacak. Ancak törene ABD Başkanı Obama ise katılmayacak. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, ABD Başkanı Obama ve eşi Michelle Obama’nın kızı Malia’nın Washington’da yapılacak mezuniyet törenine katılacağı için cuma günü yapılacak olan Muhammed Ali’nin cenaze törenine katılım gösteremeyeceğini duyurdu. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...