'Teröre karşı önlemler almazsanız bu ateş sizi de yakar'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Teröre karşı önlemler almazsanız bu ateş sizi de yakar'

GÜNDEM Haberleri  / AA

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Teröre karşı adam gibi bir tavır koymaz, önlemler almazsanız bu ateş sizi de yakar." dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Bazıları Türkiye'deki birlikteliğin neler başaracağını bildiği için dış devletlerin maşası haline gelen yapıları Türkiye'nin önünü kesmek için kullanıyor. O maşalara değil, arkasındaki sahiplerine sesleniyorum; ateşle oynamayın. Teröre karşı adam gibi bir tavır koymaz, önlemler almazsanız bu ateş sizi de yakar." dedi.

Ala, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin istikrarlı bir şekilde büyümeye ve gelişmeye devam ettiğini söyledi.

"Bizim arzumuz onların da kendilerini reforme etmesidir"

Türkiye'nin Avrupa Birliği konusunda üzerine düşeni gayretli bir şekilde yaptığını belirten Ala, Avrupa Birliği'nin kendi içerisinde birtakım sıkıntılar yaşadığına dikkati çekti.

AK Parti'nin hizmet hızına yetişemeyen siyasi kadrolar olduğunu dile getiren Ala, "Bizim arzumuz onların da kendilerini reforme etmesidir. Türkiye'ye yakışır ve ülkenin hedeflerine katkıda bulunacak siyasi muhalefet boşluğunu doldurmalarını istiyoruz." diye konuştu.

Ala, terör sorununun çözüme kavuşması için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Bu sorunu Türkiye'nin ayağındaki pranga olmaktan çıkarıp, tarihin çöplüğüne atacağız. Bazıları Türkiye'deki birlikteliğin neler başaracağını bildiği için dış devletlerin maşası haline gelen yapıları, Türkiye'nin önünü kesmek için kullanıyor. O maşalara değil, arkasındaki sahiplerine sesleniyorum; ateşle oynamayın. Teröre karşı adam gibi bir tavır koymaz, önlemler almazsanız bu ateş sizi de yakar."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...