HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'PKK’nın kaçacak deliği kalmadı'

Düzenleyen: /
'PKK’nın kaçacak deliği kalmadı'
Süleyman Soylu, Haber

GÜNDEM Haberleri

PKK’nın Türkiye’de ‘lojistik üs’ olarak kullandığı yerler başarılı operasyonlarla tek tek imha edilince, örgüt üyeleri zorunlu olarak yurt dışına kaçtı.

Yücel KAYAOĞLU ANKARA

İstihbarat raporlarına da yansıyan bilgilere göre, özellikle kış mevsiminde örgütün barınak olarak kullandığı ve bugüne kadar güvenlik güçlerinin hemen hemen hiç giremediği yerler kullanılamaz hale getirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun AK Parti’nin hafta sonu yapılan kampındaki sunumunda, PKK ile mücadelede önemli tespitler yer aldı. Bugüne kadar PKK’nın üssü olarak bilinen 12 bölgede yoğun operasyonlar yapıldığını ve alan güvenliğinin sağlandığını belirten Soylu, “Bunların barınakları olarak bilinen ve bugüne kadar girilmemiş yerleri tek tek imha ediyoruz. Türkiye’de barınamayacak hale geliyorlar. Bu durumda Türkiye’de barınacak yer kalmayınca da Türkiye dışına çıkmak zorunda kalacaklar. Kesinlikle müsamaha gösterilmiyor” dedi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...