HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıkıysa Pelsinvanya'da durma buraya gel

Düzenleyen: /
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıkıysa Pelsinvanya'da durma buraya gel
Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, Haber

GÜNDEM Haberleri

Ankara Kahramankazan'da çiftçilerle buluştuğu iftar yemeği sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ lideri gülen için, ''Sıkıysa Pelsinvanya'da durma buraya gel. Ama onlar kendilerine başka yerlerde vatan arıyorlar.'' dedi.

BU TOPRAKLARI O ALÇAKLARA VERMEDİLER
 
Onlar bütün o uçakların üzerine helikopterlerin tankların üzerine yürüdüler ama bu toprakları o alçaklara vermediler verdirmediler. Kazan'dan yükselen bu kahramanlık ateşi sönmediği sürece bu millete kimse diz çöktüremez kimse bu bayrağı indiremez kimse bu ezanı susturamaz bu devleti kimse bölemez yıkamaz. Bunu birileri anlayamaz, varsın anlamasınlar bizim Rabia'mız var. Ezanlarını, bayraklarını korumak için ölümün üzerine yürüyen tüm Kazanlı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.
 
BU VATAN İÇİN ÇOK KAN VERDİK
 
Tarlaya imar girmediği sürece nedir topraktır. İmar girince arsa olur. Vatan nasıl vatan olur, şehidin kanıyla yoğrulduğu zaman vatan olur yoksa kuru kuruya topraktır. İşte bu topraklar üzerinde biz çok kan verdik. Malazgirt'ten bu yana hep kan verdik ve bu toprakları vatan kıldık.
 
SIKIYSA BURAYA GEL

- Sıkıysa Pelsinvanya'da durma buraya gel. Ama onlar kendilerine başka yerlerde vatan arıyorlar.

- Askeri alanda çağ atladık. Uçağımızdan gemimize, tüfeğimizden tankımıza hepsini kendimiz yapmadan bize uyku yok. Aynı şey tarım alanında da geçerli. Endüstriyel tarımı gerçekleştirmeliyiz.
 
"123 MİLYAR LİRA TARIM DESTEĞİ VERDİK"
Son yıllarda yaşadığımız gelişmeler askerlik ve tarımın ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Endüstriyel tarımı başarmamız lazım bunun için 123 milyar lira tarım ve hayvancılık desteği verdik.

"BEREKET TOPRAĞI BİLİNÇLİ EKİP BİÇMEKLE OLUR"
Topraklarımız nasıl şehidimizin kanıyla yoğrulup vatan oluyorsa, çiftçilerimizin alın teriyle yoğrulup bereketli oluyor. Tarım arazilerinin toplulaştırılması konusunu düşünmemiz lazım. Parçalanmış tarlaları toplulaştırırsak bereket gelir. Bereket; toprağı bilinçli ekip biçmekle olur. Milli Tarım Projesi ile tarımda üretim planlaması yapıyoruz.

"İDDAİLARINIZI İSPATLAYAMAZSANIZ ALÇAKSINIZ"
Birileri İstanbul'a yürüyecekmiş, 15 Temmuz gecesi neredeydin? Açıklamalarında ne diyor; Oteller kapalıydı, Belediye Başkanımızın evine konuk oldum diyor. Şimdi de "örtülü darbe girişimi" diyor. FETO'nun söylemi bu. Ey Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekili'nin yaptığı "Cuımhurbaşkanı'nın 3,5 milyar dolar serveti var" açıklamasını ispatlayamazsanız alçaksınız, namustan yoksunsunuz."

"KANDİL'E KADAR UZANACAĞIZ"
"Cudi'de vuruyoruz, Gabar'da vuruyoruz, Bester Dereler'de vuruyoruz vuracağız. Onlar silahları gömene kadar biz onları gömeceğiz, Kandil'e kadar uzanacağız."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...