HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüşeceği tarihi açıkladı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüşeceği tarihi açıkladı
Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, Putin, Haber

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'deki temasları çerçevesinde küresel iş forumunda Pazartesi günü Putin ile görüşeceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400 anlaşması ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yapacağı görüşmeye ilişkin açıklamaları şu şekilde;

Biz NATO ülkelerinden istediğimiz silahları alamıyorsak başımızın çaresine bakacağız.

Türkiye olarak yanı başımdaki Suriye'de S-400 varken, ben kendim bir S-400'e, belki S-500'e hatta S-600'e sahip olmanın gayreti içerisinde olmak durumundayım.

Bunlar, kendimizi korumaya yönelik atmamız gereken adımlardır. Balistik füzelerle ilgili atmamız gereken adımlar da vardır.

Bunlar bir yöneticinin ülkesini, 80 milyon Türkiye'yi korumak bizim görevimizdir. Bunun için de ne gerekiyorsa A'dan Z'ye bunu yapacağız.

PAZARTESİ GÜNÜ PUTİN İLE GÖRÜŞECEĞİZ

Şimdi pazartesi günü sayın Putin ile bir araya geleceğiz, telefonla görüşmemiz olacak ama perşembe günü bir akşam yemeği yiyeceğiz beraber. Bu gelişmeleri, Suriye'de ne oluyor ne bitiyor bunları konuşacağız.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...