Harekâtın üçüncü gününde bir askerimiz şehit oldu

Düzenleyen:
Harekâtın üçüncü gününde bir askerimiz şehit oldu

GÜNDEM Haberleri

Son Dakika haberi! ''Zeytin Dalı'' harekâtının üçüncü gününde Burseya Dağı'nda yaşanan çatışmada bir askerimiz şehit düştü.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Kilis'in Gülbaba köyü güneydoğusunda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada bir askerin şehit olduğunu açıkladı. 

TSK’dan yapılan yazılı açıklamada, Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında 22 Ocak tarihinde Kilis'in Gülbaba köyü güneydoğusunda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada bir askerin şehit olduğu bildirildi. Açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...