HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TSK açıkladı: Oğuz Kaan Usta ve Mehmet Muratdağı'nın naaşlarına ulaşıldı

Düzenleyen: /
TSK açıkladı: Oğuz Kaan Usta ve Mehmet Muratdağı'nın naaşlarına ulaşıldı
Oğuz Kaan Usta, Mehmet Muratdağı, Şehit, Haber

GÜNDEM Haberleri

TSK: “Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 23 Ocak 2018 tarihinde şehit olan Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ve Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı’nın naaşlarına ulaşılmıştır.”

Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatının ikinci gününde şehit olan Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ve Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın naaşlarına ulaşıldı.

ŞEHİTLERİMİZİN NAAŞLARINA ULAŞILDI

TSK'dan yapılan açıklama:

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 23 Ocak 2018 tarihinde şehit olan Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ve Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın naaşlarına ulaşılmıştır.

Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz.

YARIN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENECEK

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Zeytin Dalı harekatının ikinci günü şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın naaşına ulaşıldığını açıkladı. Şehidin cenazesi bu akşam 22: 30 sıralarında Kayseri'ye getirilecek. Yarın cenaze töreni yapılması planlanıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...