'Alkolü fazla kaçırdı, eve kapattılar'

'Alkolü fazla kaçırdı, eve kapattılar'

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan ancak imza toplama aşamasında adaylıktan vazgeçen Levent Gültekin, 24 Haziran gecesi Muharrem İnce’nin neler yaptığıyla ilgili çok çarpıcı iddialarda bulundu.

İnce’nin seçim gecesi aşırı derecede alkol alıp kör tükü sarhoş olduğunu ve bu sebeple yanındakiler tarafından eve kapatılarak televizyona çıkartılmadığını öne sürdü. Gültekin “Bunu duyduğumda, AK Parti seçmeni bizi büyük bir felaketten kurtarmış dedim” diye konuştu. Bu açıklamasının ardından Gültekin birkaç saat içerisinde kendini tekzip ederek özür diledi. Parti içi çekişmelerin içinde kaldığını söyleyen Gültekin, Muharrem İnce ile de konuştuğunu “Böyle bir yanlışın içinde olmaktan utanç duyduğunu” söylediği aktardı. Gültekin’in bu itirafı benzer açıklamaları yapan yazarımız Fuat Uğur’u doğruladı.­

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...