HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bedellide üst yaş sınırı kaldırıldı

Düzenleyen:
Bedellide üst yaş sınırı kaldırıldı
AK Parti, Bedelli Askerlik , Haber

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "21 gün olarak konuşuldu, şu an için bir değişiklik düşünülmüyor, üst yaş sınırı kaldırıldı" ifadelerini kullandı. Mesut Özil ile ilgili sorulan bir soruya da cevap veren Ünal, "Mesut Özil'in tepkisi son derece yerinde ve haklı bir tepki" dedi.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, bedelli askerlikle ilgili yaptığı açıklamada, "21 gün olarak konuşuldu şu anda bir değişiklik düşünülmüyor. Üst yaş sınırı kaldırıldı. Özellikle yurt dışı için 38 yaş sınırı kaldırıldı. 25 yaş ve üzeri olan herkes bu düzenlemeden faydalanacak." ifadelerini kullandı.

İşte Ünal'ın açıklamalarından bazı satır başları:

"AK PARTİ YENİ ARKADAŞLARA YENİ ALAN AÇACAK"

Seçimler öncesinde AK Parti bu yenilenmeyi gerçekleştirdi. Şimdi önümüzde büyük kongre var. Önümüzdeki kongrede daha çok genel merkeze ilişkin bir yenilenme olacaktır. AK Parti yeni arkadaşlara yeni alan açacak.

"ÜST YAŞ SINIRI KALDIRILDI"

21 gün olarak konuşuldu şu anda bir değişiklik düşünülmüyor. Üst yaş sınırı kaldırıldı. Özellikle yurt dışı için 38 yaş sınırı kaldırıldı. 25 yaş ve üzeri olan herkes bu düzenlemeden faydalanacak.

"MESUT ÖZİL'İN TEPKİSİ SON DERECE HAKLI BİR TEPKİ"

(Mesut Özil) Maalesef özellikle Avrupa açısından kriz şu anda AB üzerinde yükseldiği evrensel değerle çatışır duruma gelmiştir. Mesut Özil'in tepkisi son derece yerinde ve haklı bir tepki.. Almanya bazı yaklaşımlar bize göstermektedir ki aslında entgerasyon görüntüsünün altında asimilasyon amacının yattığı görülüyor. İnsan dilinden dininden ırkından dolayı hiçbir şekilde ötekileştirilmemesini savunuyoruz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...