Binali Yıldırım’ın sağlık durumuna ilişkin Bakan Koca’dan açıklama

- Güncelleme:
Binali Yıldırım’ın sağlık durumuna ilişkin Bakan Koca’dan açıklama

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, geçirdiği rahatsızlık sonucu anjiyo oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Binali Yıldırım’ın sağlık durumunun iyi olduğunu ve evde istirahat ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bayburt ziyaretinde gözler Binali Yıldırım’ı aradı. Seçimden sonra en fazla oy aldığı illere teşekkür ziyaretinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayburt’ta toplu açılış törenine katıldı.  Binali Yıldırım’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaretinde eşlik etmemesi dikkat çekti.

EVDE İSTİRAHAT EDİYOR

 AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın anjiyo olduğu ortaya çıktı.  Binali Yıldırım’ın rutin sağlık kontrolü sırasında anjiyo olması gerektiği belirlendi. Yıldırım’ın sağlık kontrolünün ardından anjiyo olduğu öğrenildi. Binali Yıldırım’ın doktorların kontrolünde İstanbul’daki evinde istirahat ettiği  belirtildi.

BAKAN KOCA'DAN BİNALİ YILDIRIM'A GEÇMİŞ OLSUN

Binali Yıldırım'ın anjiyo olduğunu öğrenen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Geçirdiği rahatsızlık sonucu anjiyo olan Genel Başkan Vekilimiz; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanımız, Eski Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbimden acil şifalar diliyor; tez vakitte sağlığına kavuşup aramıza dönmesini temenni ediyorum." dedi.

https://twitter.com/a_uraloglu/status/1677991650327404546

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise "Sayın Binali Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bazı basın organlarında yer alan haberlerle ilgili açıklama ihtiyacı doğmuştur. Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Kendisine nice sağlıklı günler dilerim." dedi.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1677986185350721536

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...