Damadı manav dükkanına çevirdiler

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Damadı manav dükkanına çevirdiler

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Çankırı'da bir düğünde damada takılanlar davetlileri şaşkına çevirdi. Düğün törenin ardından başlayan takı töreninde damadın arkadaşları, patlıcandan bibere, kabaktan salatalığa kadar çeşitli sebzelerle damadı donattı. Damadın manava döndüğü düğün törenine renkli görüntülere sahne oldu.

Çankırı'da bir düğünde damada takılanlar davetlileri şaşkına çevirdi. nbsp;Düğün törenin ardından başlayan takı töreninde damadın arkadaşları, patlıcandan bibere, kabaktan salatalığa kadar çeşitli sebzelerle damadı donattı. Damadın manava döndüğü düğün törenine renkli görüntülere sahne oldu.
Sebiha-Ahmet Akyol çifti Çankırı'nın Eldivan ilçesinde düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen düğünde, davetliler doyasıya eğlendi. Sıra takı törenine gelince, damadın arkadaşları düğün salonunu manava çevirdi.
Eğlence ve arkadaşlarına unutulmaz bir düğün yaşatmak isteyen genç grup, daha önceden hazırladıkları ve kurdelelere dizilen patlıcan, ayva, biber ve salatalık gibi sebzeleri damadın boynuna hediye olarak taktı.
Kahkahalara neden olan törenin devamında ise damadın başka bir arkadaşı tarafından damada yaklaşık 7 kilo ağırlığındaki bal kabağı hediye edildi.
Arkadaşlarının şaşırtan sürprizi üzerine neye uğradığını şaşıran damat Akyol, bal kabağını taşımakta zorluk çekerken, salonda ilginç görüntüler ortaya çıktı.
Damadın bir süre boynundaki sebzeleri çıkarmasına izin vermeyen arkadaşları, kahkahalar eşliğinde salonda göbek atarken, damat da bir süre boynundaki sebzelerle oynamak zorunda kaldı.
Düğün sonrası açıklamalarda bulunan Gelin Sebiha Akyol, takı töreninde olanların hoş bir anı olduğunu ifade ederken, damadın arkadaşları da maddi imkansızlıklar nedeniyle altın alamadıklarını ve bu tür bir sürprizle arkadaşlarını mutlu etmeye çalıştıklarını söyledi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...