Depremzede vatandaşa yorgun mermi şoku!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Depremzede vatandaşa yorgun mermi şoku!

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da, depremde evi hasar gören ve daha sonra yıkılan bir ailenin yaşadığı konteynerin 3 metre yanında duran araçlarına yorgun mermi isabet etti.

Afet bölgesinde yaşam zorlu şartlarda devam ederken, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen kentlerde, kalıcı konut yapım çalışmaları sürüyor.

Yıl sonunda teslim edilmesi hedeflenen konutlar için çalışmalar sürerken, birçok depremzede yaşamlarını konteynerlerde devam ediyor. 

ARACA YORGUN MERMİ İSABET ETTİ

Hatay'da depremde evleri hasar aldığı için yıkılan ve konteynerda yaşayan bir aile yorgun mermi şoku yaşadı.

Eşref Gözgeç, Kırıkhan ilçesi Yenimahalle Anafartalar Sokak'ta, depremde evi hasar gördüğü için ailesiyle birlikte konteynerda yaşamaya başladı.

Konteynerin 3 metre yanına aracını park eden Gözgeç, işe gitti. Ailesinden gelen telefonla aracının ön camında kırık olduğunu öğrenen Gözgeç adeta şok geçirdi. Ailesinin  aracın içerisinde yaptığı kontrollerde mermi çekirdeği bulundu. Durumu hemen polis ekiplerine bildiren Gözgeç, suçluların yakalanması için müracaatlarda bulundu.

Depremzede vatandaşa yorgun mermi şoku!

Depremzede vatandaşın tek tesellisi ise merminin konteynere gelmemesi ve can kaybının olmaması oldu.

YORGUN MERMİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Eşref Gözgeç, aracına isabet eden merminin kendisini çok kızdırdığını söyledi ve  "Arabam burada park halindeydi. Ben işteyken ailem tarafından arabanın ön camında kırık olduğu fark edildi. Dolayısıyla aileme kontrol ettirdiğimde arabanın içinde bu mermiyi buldular. Bu merminin yorgun mermi olduğunu biliyoruz. Birkaç kendini bilmez tarafından sıkıldığını düşünüyorum.

Depremzede vatandaşa yorgun mermi şoku!

BURADA HALA İNSANLAR PERİŞAN

Maganda, düğün kurşunu her ne dersek. Biraz daha dikkat etmek lazım, burası deprem bölgesi. Burada hala insanlar perişan, halen çadırda ve konteynerde kalıyorlar. Bu mermi arabaya değil bir konteynere veya bir çadıra gelebilirdi. Birisi yaralanabilirdi. Benim arabamla konteynerimin arası 3 metre, bu durum beni kızdırdı. Zevkinden ödün vermeyen insanların yapmış oldukları hataları bu kurşun gösteriyor" dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...