Gaziantep’te korkunç olay! Cinnet getiren polis önce oğlunu vurdu sonra intihar etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gaziantep’te korkunç olay! Cinnet getiren polis önce oğlunu vurdu sonra intihar etti

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep’te duyanları dehşete düşüren bir olay yaşandı. Polis memuru baba cinnet getirdi ve silahıyla önce engelli oğlunu ardından kendini vurdu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede baba ve oğlunun hayatını kaybettiklerini belirledi.

Gaziantep'te cinnet getiren polis memuru baba dehşet saçtı. Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesi 400 nolu cadde üzerindeki Dışkale sitesinde yaşanan olayda cinnet getiren Polis memuru F. K. silahıyla önce engelli oğlunu vurdu daha sonrada kafasına sıkarak intihar etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İddiaya göre, olay anında evde bulunan eşi ve diğer oğluna ise dokunmadı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri Polis memuru Fahri K. ile oğlunun öldüğünü belirledi. Baba oğulun naaşları otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...