Kocaeli'de korkunç olay! Kötü koku ihbarına giden polis çürümüş ceset buldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kocaeli'de korkunç olay! Kötü koku ihbarına giden polis çürümüş ceset buldu

GÜNDEM Haberleri

Kocaeli'nde Anadolu Otoyolu'ndan geçen vatandaşlar duydukları kötü kokudan rahatsız olup durumu polise haber verdi. İhbar üzerine yol kenarındaki araçlık alanda arama yapan ekipler kan donduran bir manzara ile karşılaştı.

Anadolu Otoyolu'nun kenarındaki ağaçlık alanda çürümüş ceset bulundu. Anadolu Ajansı'nın haberine göre İzmit'e bağlı Kuruçeşme Fatih Mahallesi'nde, otoyoldan kötü koku hisseden vatandaşlar, durumu polise haber verdi.

KÖTÜ KOKU İHBARINA GİDEN POLİS CÜRÜMÜŞ CESET BULDU

Otoyol kenarındaki ağaçlık alanı kontrol eden polis, 15-20 günlük olabileceği tahmin edilen çürümüş halde bir ceset olduğunu tespit etti.

CİNSİYETİ BİLE BELİRLENEMEDİ

Cesedin bulunduğu alanda döşek ve yorgan da bulan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ölen kişinin cinsiyeti, kimliği ve ölüm nedenini belirlemek için çalışma başlattı. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

Kaynak: AA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...