Küçükçekmece'de kan donduran olay! Arabanın içinde ceset bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Küçükçekmece’de vatandaşlar, araçta hareketsiz halde duran bir kişiyi fark etti. Durum polise bildirildi. İhbar üzerine adrese gelen ekipler şahsı kafasından vurulmuş bir şekilde buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı...

Küçükçekmece’de, bir kişi araç içinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olay, saat 08.00 sıralarında Halkalı Gümrük Yolu üzerinde yaşandı.

Küçükçekmece'de kan donduran olay! - 1. Resim

CESEDİ ARABADA BULUNDU

Arabanın içerisinde hareketsiz yatan adamı fark eden vatandaşlar yetkililere haber etti. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Yapılan incelemede şahsın kafasından vurulduğu tespit etildi. 

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Ölen kişinin isminin Mesut Özkol olduğu öğrenildi. Savcılık incelemesinin ardından ceset ambulansla Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Küçükçekmece'de kan donduran olay! - 2. Resim

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan polisin incelemesinde araç içinde silah bulunurken, araç ise çekici ile otoparka çekildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...