Yoğun bakıma kaldırılmıştı! Survivor Turabi’nin Acun Ilıcalı’ya mesajı var

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yoğun bakıma kaldırılmıştı! Survivor Turabi’nin Acun Ilıcalı’ya mesajı var

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor All Star’ın iddialı yarışmacılarından olan Turabi Çamkıran, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda etmişti. Ayrıldıktan sonra yoğun bakımda tedavi gördüğü paylaşımla sevenlerini endişelendiren Turabi, Acun Ilıcalı’ya mesaj gönderdi.

Survivor All Star’da geçtiğimiz haftalarda şaşırtan bir veda yaşanmıştı. Daha önce Survivor’da iki kez şampiyon olan Turabi, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrılmıştı. Elendikten sonra yoğun bakıma kaldırılan isim, Acun Ilıcalı’ya gönderdiği mesajla dikkat çekti. 

Yoğun bakıma kaldırılmıştı! Survivor Turabi’nin Acun Ilıcalı’ya mesajı var - 1. Resim

ACUN ILICALI: TURABİ OLSAYDI…

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, dün Survivor Ekstra’ya konuk oldu ve yarışmayla ilgili durum değerlendirmesi yaptı. Bir adım önde gördüğü yarışmacıyı açıklayan Ilıcalı, bu kişinin Ogeday olduğunu belirtti. Ancak Turabi olsaydı durumun daha farklı olacağından bahsederek, “Şu an Ogeday bir adım önde ama Survivor sürprizlerin yarışması. Sağlam bir Turabi olsaydı Ogeday’a yüzde 51 vermezdim. Turabi’nin bitiriciliği olağanüstü boyutta. Finale ikisi kalsaydı hangisi kazanır deseniz, kafa kafaya derdim” şeklinde konuştu.

Yoğun bakıma kaldırılmıştı! Survivor Turabi’nin Acun Ilıcalı’ya mesajı var - 2. Resim

TURABİ: ÖZLEDİYSEN MESAJ AT ABİ

Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamalara Turabi sessiz kalamadı. Esprili bir paylaşım yapan eski şampiyon Ilıcalı’nın sözlerini alıntılayıp şu ifadeleri kullandı:

“Beni özlediysen mesaj at abi. Eğer duygularını açık açık dökemiyorsan kelimelere, kalp at ben anlarım özlediğini. Hemen ararım. Numaramı biliyorsun abi. Hiç değişmedi. Hala 1 numarayım.”

Yoğun bakıma kaldırılmıştı! Survivor Turabi’nin Acun Ilıcalı’ya mesajı var - 3. Resim

Yoğun bakıma kaldırılmıştı! Survivor Turabi’nin Acun Ilıcalı’ya mesajı var - 4. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...