Önce Pitbull sonra sahibi saldırdı! Avcılar'da dehşet dolu anlar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde bir kişi, Pitbull'una sokak köpeğini parçalatmak istedi. Esnaf olaya müdahil olunca şahıs bıçak çekti. Yaşanan tartışmalar sonrası genç kaçtı. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

İstanbul Avcılar'a bağlı Tahtakale Mahallesi'nde bir kişi, dehşet saçtı. Şahıs, iple gezdirdiği Pitbull'u sokak köpeğinin üzerine saldı. Köpek ise bir iş yerinin bahçesine kaçtı. Ardından şahıs, köpeğe "Nereye kaçacaksın" diye bağırıp Pitbull'la saldırmaya devam etti.

Bunu gören esnaf Kenan Akdağ, oğluyla birlikte tepki gösterdi. Diğer dükkan sahipleri de müdahale edince ortalık karıştı. Pitbull'lu şahıs, bıçak çekip etrafındakileri tehdit etti. Akdağ'ın üzerine yürüyen genç, daha sonra köpeğiyle birlikte uzaklaştı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis geldi. Ekipler şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Önce Pitbull sonra sahibi saldırdı! Avcılar'da dehşet dolu anlar

"BU PSİKOPAT İNSANLARA DA SALDIRIR"

Yaşanılanları anlatan Kenan Akdağ "Çocuğumu okuldan aldım. Arabayı park ettiğim sırada birinin sokak köpeğini sıkıştırdığını gördüm. Bizim bakıp beslediğimiz köpeği, Pitbull'a parçalatmaya çalışıyordu. 'Ne yapıyorsun? Yapma' dedim. Bunu duyar duymaz bıçak çekti. Ben de dükkana girip sopa aldım. O esnada kaçıp gitti. Şahıs büyük ihtimal psikopat. Aynı şeyleri insanlara da yapabilir. Bu yüzden polisi aradım. Bu anlara tanık olan çocuğum hala korku içinde. Kendine gelmesi için psikolağa götüreceğim" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...