Recep Baltaş neden ayrıldı? YouTuber Recep Baltaş kimdir, ne dedi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Recep Baltaş neden ayrıldı? YouTuber Recep Baltaş kimdir, ne dedi?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Recep Baltaş kimdir, Twitter’dan İsrail hakkında ne dedi? | Technopat isimli bir platformdan ayrılığı duyurulan Recep Baltaş hakkında Recep Baltaş kimdir, ne dedi, Technopat’tan neden ayrıldı merak edildi. Peki, Recep Baltaş kimdir?

Recep Baltaş kimdir? Technopat’tan ayrılığı duyurulan Recep Baltaş hakkında Recep Baltaş kimdir, ne dedi, Technopat’tan neden ayrıldı merak edildi. Peki, Recep Baltaş kimdir? İşte detaylar…

RECEP BALTAŞ KİMDİR?

Recep Baltaş, Trakya Üniversitesi Almanca Öğretmenliği mezunudur. 2012’nin Aralık ayından bu yana Technopat internet sitesinde yazı işleri müdürü olarak görev yapmakta idi. Baltaş’ın, resmi X hesabından İsrail ile ilgili tepki çeken paylaşımlar yapması üzerine Technopat ile yolları ayrıldı.

RECEP BALTAŞ TECHNOPAT’TAN NEDEN AYRILDI?

Technopat tarafından yapılan açıklamada Recep Baltaş'ın sosyal medya paylaşımlarının kuruma zarar verme noktasına geldiği ifade edildi.

Konu ile ilgili Technopat tarafından yapılan açıklama şu şekildedir:

“Kamuoyunun bilgisine;

12 yıldır teknoloji yayıncılığı yapan ve çizgisini bu uzmanlık alanı dışına çıkarmamış olan Technopat.net'te idari bir ayrılık yaşadığımızı kamuoyuna duyururuz.

Kurumumuzda yazı işleri müdürü göreviyle çalışan Sn. Recep Baltaş'ın sosyal medyada yaptığı bazı siyasi paylaşımlar kurumumuza zarar verme noktasına geldiği için yollarımızı ayırma kararı aldık. Technopat'ın yayın çizgisi dün olmadığı gibi bugün ve yarın da herhangi bir siyasi, ideolojik kişi, kurum ya da toplulukla ilişkilenmeyecektir.

Uzmanlık alanımız olan teknoloji sektöründeki durumları, yeni gelişmeleri en doğru ve kolay anlaşılır şekilde okurlarımıza ve takipçilerimize aktarmaya, sektörümüze şimdiye kadar olduğu gibi katkı sunmaya devam edeceğiz.

Bu süreç içinde hem şirket çalışanları olarak hem de kurumsal olarak böyle bir niyetimiz olmasa da üzdüğümüz, kırdığımız, vicdanını yaraladığımız her kim varsa, amasız, fakatsız özür diliyoruz.”

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hüseyin Balcı 29 Kasım 2023 15:32

Recep Baltaş başka bir kanala geçer mi acaba

Sezgin Narlı29 Kasım 2023 15:31

Kanala renk katıyordu ya kötü olmuş

Sonraki Haber Yükleniyor...