Sevim'in katiline indirimsiz müebbet

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Sevim'in katiline indirimsiz müebbet

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Muğla'da, evli olduğu Sevim Çet’i katlettikten sonra cansız bedenini ormanlık alana bırakan daha sonra da kayıp başvurusunda bulunan Özgür Çet'in cezası belli oldu. Katile, indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde, Sevim Çet'in evli olduğu Özgür Çet tarafından öldürülmesine ilişkin görülen davada karar çıktı. 

Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasında Özgür Çet son söz olarak, “Biz sürekli tartışıyorduk, ben ne yaptımsa çocuklarım için yaptım. O yüzden cinayeti bir süre söyleyemedim” dedi.

İNDİRİMSİZ MÜEBBET

Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi dava sonucunda Özgür Çet’e eşe karşı kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet cezası verirken, indirim uygulamadı.

NE OLMUŞTU?

23 Ağustos 2022’de Özgür Çet, eşi Sevim Çet'le ilgili polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulunmuştu. 24 Ekim 2022 tarihinde Sevim Çet’in cesedi çürümüş halde Seydikemer Çırpı mevkiinde ormanlık alanda bulunmuş, gözaltına alınan Özgür Çet cinayeti itiraf etmişti.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...