Şirinler operasyonunda çok sayıda tutuklama

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Şirinler operasyonunda çok sayıda tutuklama

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana’da ‘Şirinler’ adıyla bilinen silahlı suç örgütüne operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalanan 14 kişi tutuklandı.

Güvenlik güçlerinin suç ve suçlularla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, teknik ve fiziki takiple kentte ‘Şirinler’ çetesi olarak bilinen çıkar amaçlı silahlı suç örgütüne üye 15 kişiyi tespit etti.

Savcılığın, şüpheliler hakkında gözaltı kararı vermesinin ardından, kentte 6 esnafı tehditle haraca bağladığı, nitelikli yağma, silahlı yaralama ve tefecilik suçlarını işlediği belirlenen çeteye yönelik operasyon düzenlendi.

Şirinler operasyonunda çok sayıda tutuklama

TABANCA, AV TÜFEĞİ VE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

20 adrese eş zamanlı baskın yapan ekipler, 15 şüpheliyi gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda ruhsatsız 10 tabanca, 12 av tüfeği, 60 uyuşturucu hap ile dinleme cihazı dedektörü ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

14 KİŞİ TUTUKLANDI

Şüphelilerden 14'ü nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, 7 şüpheliyse adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...