İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu: İstanbul'da büyük operasyon, 738 kilo metamfetamin ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da yapılan narkotik operasyonunda 738 kilo metamfetaminin ele geçirildiğini bildirdi. Bakan Yerlikaya, karaklılık mesajı verdiği paylaşımında, "Her an enselerindeyiz ve hiçbirine göz açtırmayacağız" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından operasyonla ilgili görüntüleri paylaştı. Bakan paylaşımda şu açıklamalara yer verdi:

"Aziz milletim bilsin ki her an enselerindeyiz ve hiçbirine göz açtırmayacağız. Zehir tacirleriyle mücadelemiz aralıksız devam edecek. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de 2 ayrı adrese yapılan operasyon sonucunda 738 kilo metamfetamin ele geçirildi. 3 şahıs gözaltına alındı. Operasyonları düzenleyen kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi, toplumumuzu zehirlemeye çalışanlara hayatı zehredeceğiz."

https://x.com/AliYerlikaya/status/1706573616614113327

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...