Torbacılara geçit yok! Bakan Yerlikaya duyurdu: Bingöl ve Osmaniye’de 5 kişi tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Torbacılara geçit yok! Bakan Yerlikaya duyurdu: Bingöl ve Osmaniye’de 5  kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Uyuşturucu ile mücadele yurdun tüm noktalarında kararlılıkla sürerken düzenlenen operasyonlarla zehir tacirlerine geçit verilmiyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl ve Osmaniye'de narkotik birimlerin düzenlediği operasyonlarda 5 zehir tacirinin tutuklandığını duyurdu.

Zehir tacirlerine geçit verilmediği gibi her geçen gün düzenlenen operasyonlarla torbacılara adeta darbe vuruluyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl ve Osmaniye'de düzenlenen operasyonlarda 5 kişinin tutuklandığını belirterek 200 kilogram skunk maddesi ele geçirildiğini duyurdu. 

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yağtığı paylaşımda operasyonun detaylarını paylaştı.  Yerlikaya'nın açıklamasının tamamı şu şekilde:

-Bingöl ve Osmaniye'de narkotik birimlerimizin düzenlediği operasyonlarda 5 zehir taciri tutuklandı Bingöl Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce düzenlenen operasyonda: 57 kilo 700 gram skunk maddesi ele geçirildi. 3 zehir taciri tutuklandı. Osmaniye Narkotik Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüklerimiz ve Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında: 145 kilo 450 gram skunk maddesi ele geçirildi. 2 zehir taciri tutuklandı. Operasyonları düzenleyen polislerimizi tebrik ediyorum zehir tacirlerine göz açtırmayacağız uyuşturucuyla mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1696922734834466880

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...