Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri iptal mi? 30 Kasım- 1 Aralık Gökçeada, Bozcaada arabalı vapur seferleri iptal mi edildi, neden yok?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri iptal mi? 30 Kasım- 1 Aralık Gökçeada, Bozcaada arabalı vapur seferleri iptal mi edildi, neden yok?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Günlerdir Türkiye genelinde hakim olan fırtınalı ve soğuk havanın ardından bazı vapur seferleri iptal edilmişti. Gökçeada, Bozcaada arabalı vapur kullanacak olan vatandaşlar ise Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri iptal mi? 30 Kasım- 1 Aralık Gökçeada, Bozcaada arabalı vapur seferleri iptal mi edildi, neden yok? sorularına yanıt arıyor.

Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerinin iptal olup olmadığı araştırılıyor. Fırtınalı havaların devam etmesiyle beraber vapur seferlerinin durumu merak edildi. Gökçeada, Bozcaada arabalı vapur seferleri hakkında merak edilenler ise Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri iptal mi? 30 Kasım- 1 Aralık Gökçeada, Bozcaada arabalı vapur seferleri iptal mi edildi, neden yok? soruları ile araştırıldı.

GÖKÇEADA VE BOZCAADA FERİBOT SEFERLERİ İPTAL Mİ?

1 Aralık günü Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada hatlarında planlanan arabalı vapur seferlerinden bazıları, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak. Çanakkale Boğazı ile adalar hatlarında ulaşımı sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ'den yapılan açıklamada, yarın Gökçeada'dan Kabatepe'ye saat 07.00, Kabatepe'den Gökçeada'ya saat 09.00 dışındaki seferlerin iptal edildiği duyuruldu.

Açıklamada, Bozcaada'dan Geyikli'ye saat 07.00, Geyikli'den Bozcaada'ya ise saat 08.00 hariç diğer seferlerin aynı gerekçeyle gerçekleştirilemeyeceği bildirildi.

Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri iptal mi? 30 Kasım- 1 Aralık Gökçeada, Bozcaada arabalı vapur seferleri iptal mi edildi, neden yok?

CUMA GÜNÜ YAĞMUR YAĞACAK MI?

1 Aralık günü yağmur yağacak mı? merak edildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kırklareli ve İstanbul kıyılarında rüzgarın, yarın öğle saatlerinden sonra güney ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın pazar günü öğle saatlerine kadar etkisini azaltması öngörülüyor.

30 KASIM BUGÜN HAVA DURUMU NASIL, YAĞMUR VAR MI?

Bugün hava durumu Meteoroloji verilerine göre şöyle:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Sakarya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde pus yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı kesimlerde 2 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu'nun kuzeyi ile Orta Karadeniz'de güney yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGÂR UYARISI: Rüzgârın; İç Anadolu'nun kuzeyi ile Orta Karadeniz'de güneyli yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...