Okay Karacan hangi takımlı? Spiker Okay Karacan kimdir, kaç yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Okay Karacan hangi takımlı? Spiker Okay Karacan kimdir, kaç yaşında?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Spor spikeri olan Okay Karacan'ın kim olduğu ve hayatı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Gündemde yer alan isimler arasında olan Okay Karacan hangi takımlı? Spiker Okay Karacan kimdir, kaç yaşında? Detaylar...

Spiker ve yorumcu olan Okay Karacan hakkında merak edilenler var. Adı ile sıklıkla karşılaştığımız spiker Okay Karacan'ın hangi takımlı olduğu da futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Okay Karacan hangi takımlı? Spiker Okay Karacan kimdir, kaç yaşında?

OKAY KARACAN HANGİ TAKIMLI?

Okay Karacan, Twitter hesabında bir takipçisinin yorumunun üzerine "Ben Beşiktaşlıyım" yanıtını vermişti. Karacan, sosyal medya hesabında Beşiktaş ile ilgili paylaşımlar da yapıyor. 

Okay Karacan hangi takımlı? Spiker Okay Karacan kimdir, kaç yaşında?

OKAY KARACAN KİMDİR?

1968 yılında İstanbul'da doğan Okay Karacan, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde eğitimini tamamladı.1992'de TRT Haber'de ’redaktör spiker olarak kariyerine başladı. NTV ekranlarında uzun yıllar çalışan Karacan, Televizyonu’nda Spor Müdürlüğü görevini yaptı. İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...