TÜYAP Kitap Fuarı’nda 35. buluşma

Düzenleyen:
TÜYAP Kitap Fuarı’nda 35. buluşma

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

800’ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın bu yılki teması, ‘Felsefe ve İnsan”

Avrupa’nın okura ulaşan en büyük fuarlarından biri olan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın kapıları bu yıl 35. defa açılıyor. TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle 12-20 Kasım tarihleri arasında tertiplenecek fuarın teması ise ‘Felsefe ve İnsan’ olarak tespit edildi. Fuarın onur konuğu ülkesi Almanya, onur yazarı ise Filozof Prof. Dr. Ioanna Kuçuradi olacak.  800’ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı fuarda, imza günleri gibi 300 faaliyet tertiplenecek. 0 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. 

35. İstanbul Kitap Fuarı’nın programı da Taksim’de bir otelde düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı. Toplantıda konuşan Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Metin Celal, onur konuğu Almanya’nın dünyanın en büyük yayıncılık sektörüne sahip olduğunu kaydederek fuarda Alman yayıncılarla yapılacak işbirliğine vurgu yaptı. Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu ise kitap fuarlarının sadece ticari organizasyonlar olmadığını kültürel ve medeni buluşmaların gerçekleştiği yerler olduğunu söyledi. 

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...