Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cem Yılmaz’ın filmleri kitaplaştı

Düzenleyen:
Cem Yılmaz’ın  filmleri kitaplaştı

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Komedi denilince Türkiye’de akla ilk gelen kişi olan Cem Yılmaz’ın gişede ciddi başarılara imza atan filmlerinin senaryoları kitap hâline geldi.

Meşhur komedyenin, “Her Şey Çok Güzel Olacak”, “G.O.R.A”, “Hokkabaz” gibi  ilk filmlerinin yanı sıra  “A.R.O.G” , “Yahşi Batı”, “Pek Yakında”, “Ali Baba ve 7 Cüceler” gibi gişede büyük başarı elde eden filmlerinin senaryoları da kitaplaştırılarak, İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflardaki yerini aldı. Cem Yılmaz, “Her Şey Çok Güzel Olacak” ve “G.O.R.A” ile sinemada iddialı olduğunu ortaya koydu. Cem Yılmaz, “Hokkabaz”da bir sihirbazın  yol macerasıyla seyirciyle buluştu. Ünlü komedyen “G.O.R.A.”nın devamı mahiyetindeki “A.R.O.G” da seyirciyi şaşırttı. Sinemadaki iddiasını koruyan Cem Yılmaz, “Yahşi Batı”, “Pek Yakında”, “Ali Baba ve 7 Cüceler” filmleriyle de sinemadaki yerini sağlamlaştırdı.

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...